madrid y toledo

May 4th, 2013 by domovoj

Slučajnospoštovana oba bralca sta bržkone že dodobra poučena o vsakojakih duševnih filozofsko-estetskih blokadah, ki so Vajinega omiljenega blogerista pestile zadnje tedne in mesece. Tako verjetno ni presenečenje, da sem se z namenom doseganja stanja razširjenosti in poglobljenega zaznavanja lastne notranjosti enostavno spet moral odpraviti ondót, kjer se lahko bratiš z minljivimi kulinaričnimi užitki, ponavljaš španske modalne glagole ter si ogleduješ historična umetniška dela širokega diapazona avtorskih poetik …

10 Responses to “madrid y toledo”

 1. Truba Says:

  Vsakojake duševne filozofskeo-estetske blokade? Ni mi bilo dano na znanje tako, da sem kar malo zaskrbljen kaj se skriva za to besedno vratolomnostjo 🙂 ? Vsekakor upam, da so se ti procesi, kemija in operacijski sistem v truplu, stabilizirali 🙂 .
  Fotke kot vedno luštne, klasično pogrešam človekove najboljše prijatelje, kar mi je čudno, ker ne hodiš po krajih, kjer reveže omenjajo v jedilnih listih 🙂 . VSekakor lepo, da si pokazal, da si še živ in mobilen :).

 2. domovoj Says:

  Hja, nekateri ljudje smo pač dojemljivi za iluzije in posledično sem zadnje čase pogosto izgubljen v nedoločljivem razpoloženju. Ampak stanje se stabilizira, predvsem po zaslugi zgoraj opisanim občasnim zapustitvam tukajšnjih zemljepisnih dolžin in širin, svoje pa k boljšemu počutju vsekakor pripomorejo tudi vedno nove permanentne risarije po telesu.

  Popolno ozdravitev pa pričakujem čez dva meseca, ko se resnično podajam v kraje, kjer nacionalni pregovor pravi: “Pes, ki laja, ni dovolj kuhan.” 😕

 3. Truba Says:

  Ohoho, pa ne da te nese v Korejo 🙂 ?
  Ne pozabi kimči probati, pa saj ga bi težko falil, ker ga jejo skoraj z vsem :).
  Ti se mi drži in potuj in upam, da letos res kakšen liter rdečke zvrnemo kje skupaj po grlu :).

 4. domovoj Says:

  Koreja, kajpak, to sem najavil že pred meseci. Zgodnja faza Alzheimerja? 😀

 5. Smorny Says:

  Alzheimer, to je oni švaba, ki očala skriva? 😉

 6. domovoj Says:

  Najboljša bolezen na svetu – nič ne boli, pa še vsak dan izveš kaj novega. 😀

 7. Truba Says:

  Itak, ampak mulca ne pozabita, da gresta za mano 🙂 . Presneti delikventi nespoštljivi 🙂 . Pa kje hudiča imam ta očala prekleta 🙁 …..

 8. Smorny Says:

  LOL

 9. domovoj Says:

  @Smorny
  Čisto izven konteksta – danes sem dobil oni kitajski mobičuk. Zanj odštel 85 €, poštnina 0€, davek 0€, carina 0€.
  Se ne spomnim, kdaj sem nazadnje dobil boljše rojstnodnevno darilo. 🙂

 10. Smorny Says:

  Se carinikom ni dalo ubadati z malo vsoto 🙂